Långpass i Öijared söndag 16 januari 2022

Favorit i repris! Söndagen den 16 januari är det dags att återvända till Öijared Resort vid Öijareds golfbana. Efter ett härligt långpass i trakterna runt Nääs slott vid Sävelången väntar varm bastu, bassäng och dusch. Därefter en trevlig lunch innan hemfärd. Allt detta för en hundring!

Här kommer lite mer information om långpasset. 

Klubben koordinerar inte samåkning till Öijared, men du som har bil dit får gärna erbjuda samåkning genom att i anmälan skriva hur många passagerare du kan ta med. Om du ställer upp och tar passagerare kan du få milersättning av klubben.    

Vi samlas kl 09.30 i receptionen till Öijared Resort (Golfbanan). Där får du nyckel till skåp i omklädningsrummet. Här kan du låsa in din väska. Kanske vill du också byta om innan passet om du inte kommer ombytt. Vi springer sedan långpass i olika grupper mellan 90 och 120 minuter. Även trailpass kommer att finnas. När grupperna kommer tillbaka finns möjlighet att duscha, basta och bada och till och med simma lite i en härlig liten pool. Vid 13.00 är det gemensam lunch. Säg till om du behöver specialkost. 

Anmäl dig senast söndagen den 9 januari. Betala 100 kr via Swish 123 459 5229 eller PG 52 47 86-1 och ange "Öijared 16/1" 

Ange gärna vid anmälan om du tar egen bil och hur många som kan åka med dig exkl dig själv. Klubben står för skattefri milersättning till dig som kör och har passagerare.

Här är länk till anmälan!  


Kategori: Artikel Inlagd 2021-12-11 15:20 av Anders Bogelius Uppdaterad 2022-01-03

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: