Tränare sökes!

Tycker du om att ligga i täten, att hålla ihop gruppen, klura ut roliga pass, hitta nya stigar att springa på, peppa andra...ja och att springa förstås? Då kanske du är vår nya tränare?

Tränargruppen söker nu nya tränare, både de som vill axla rollen som regelbunden tränare men också de som kan hoppa in vid behov. Särskilt söker vi dig som vill leda intervallpass på måndagar, 5:30 eller 6 minuters på torsdagar och 2 timmars långpass på lördagar både i 6 min tempo eller 5:30. Som tränare håller du ett ibland två pass/vecka. Du önskar i förväg vilka dagar och fartgrupper du vill leda. Du kommer att erbjudas utbildning först till löpledare sen, löptränare. Tips om pass och rundor att springa kan du få från tränargruppen. 

Vill du inte hålla pass varje vecka men kan tänka dig att hjälpa till när behov finns behövs det också. Meddela någon i tränargruppen så sätter vi upp dig på en "vikarielista".

Är tränaruppdraget något för dig? Kom med någon av oss tränare och hjälp till att hålla i ett pass, prata med någon i tränargruppen eller mejla till vår tränarmejl coach@solvikingarna.se 


Kategori: Artikel Inlagd 2024-05-09 15:24 av Lisa Persson Uppdaterad 2024-05-09

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: