God Jul & Gott Nytt År!

En varm hälsning med lite info att det finns kvar att göra för den Solviking som orkar, kan och vill innan vi avslutar år 2022. Samt lite info om aktiviteter för en Solviking inledningsvis på det nya året 2023 i januari och februari.

God Jul & Gott Nytt År!
Vi från styrelsen vill tacka alla Solvikingarnas medlemmar för detta år och hoppas vi alla ses 2023.

Sylvesterloppet
Ännu är året inte slut! Avsluta året, innan nyårsfirande, som funktionär på Sylvesterloppet! Loppet går av stapeln mitt på dagen på nyårsafton kl.12:00 till ca kl.14:00. Funktionärsuppdraget pågår ca. 3-4h mellan ca.kl.10:00-14:00, (lite olika beroende på uppdrag). Vi är verkligen i behov av fler funktionärer – så in och anmäl dig! (Det är riktigt kul!)
Funktionärsanmälan till Sylvesterloppet 

Medlemsavgift
Nytt år innebär också inbetalning av medlems- och träningsavgift. På årsmötet 2022 bestämdes nya avgifter, via länken nedan finner ni info om avgifter och inbetalningsuppgifter under ”Medlemsavgifter”. Vänligen säkerställ att din inbetalning är Solvikingarna tillhanda senast den 31 januari.
Info om Medlems- och träningsavgift

Årsmötet
2023 är bokat till lördag 25/2, alla Solvikingarnas medlemmar är välkomna. Boka gärna in det i kalendern redan nu, tid och plats, meddelas på Solvikingarna.se en månad innan mötet äger rum. Har du en motion du önskar inkomma med – vänligen säkerställ att du skickar in denna till styrelsen@solvikingarna.se senast den 10 januari så styrelsen kan gå igenom motionen.

Väl mött under löparåret 2023!
God jul och Gott Nytt År till er alla

Önskar Styrelsen
Aarne Pikerpöld, (vice ordförande)
Anders Kadmark, (Kassör)
Ingela Berrum, (Ledamot)
Bibbi Lind, (Ledamot)
Daniel Pintaric, (Ledamot)
Ivan Delmon, (Ledamot)
Irene Carlensberg, (Sekreterare)
Lars Nordfeldt, (suppleant)
Torgny Karlson, (suppleant)
Maya Hundal, (Ordförande)


Kategori: Artikel Inlagd 2022-12-21 10:37 av Maya Hundal Uppdaterad 2023-10-04

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: