Uppdatering - Löparresa till Playitas

Många har redan bokat in sig för löparresan till Playitas. Vi kommer att hålla anmälan öppen ca 4 veckor till. Därefter tar vi emot anmälningar i mån av plats. Maila sonja@roxnerhealth.se för att få bokningsdetaljer och träningsschema för veckan.

Följ med på träningsresa till härliga Playitas på Fuerteventura! Vässa formen på Europas bästa träningsanläggning tillsammans med dina klubbkamrater i Solvikingarna.Den 18-25 november bär det av till Playitas för en löparvecka där alla kan delta - nybörjare såväl som den mer erfarne löparen. Programmet kommer att innehålla 2 löppass per dag med varierat innehåll och du deltar i valfritt antal pass. Du kommer även att kunna delta i de kostnadsfria aktiviteter som anordnas av Apollo på resmålet. För att anmäla dig till resan ska du vara medlem i Solvikingarna och du kan ta med din respektive för boende i dubbelrum.

Pris: 9998:- för del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 2500:- Detta ingår: Deltagande i träning, halvpension, bagage, transfer, mat ombord på flyget. Avresa från Landvetter Göteborg.

Skicka din intresseanmälan till sonja@roxnerhealth.se (ej bindande). Vi behöver vara minst 20 personer för att resan ska bli av. Mer information om bokning mm kommer när vi fått in intresseanmälningar.

Vi hoppas på stor uppslutning till detta härliga träningsparadis!

Sonja och Tommy

 

 

 


Kategori: Artikel Inlagd 2022-02-08 21:33 av Sonja Roxner Uppdaterad 2022-03-11

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: