Funktionär vid Göteborg Marathon 9 oktober

Nu har vi öppnat funktionärsanmälan till vår fina tävling Göteborg Marathon 2021! Det är dags att boka in några timmars arbete helgen 8 - 10 oktober för funktionärsuppdrag. Nytt för i år är att det finns arbetsblock på 4 - 5 timmar under fredag - söndag som du anmäler dig till. Vi hoppas det ska bli tydligare och förenkla för dig som gör ett viktigt funktionärsarbete.

Vi har gjort lite förändringar i funktionärsarbetet vid årets Göteborg Marathon. Tanken är att det ska underlätta lite för dig som funktionär och också göra uppdragen de olika dagarna lite mer likvärdiga. Läs därför informationen på anmälningssidan innan du anmäler dig. De största ändringrana de fasta arbetsblocken på 4-5 timmar (fredag - söndag) och en del justeringar i uppdragen inom våra arbetsgrupper. Det kommer givetvis att finnas en del uppdrag även i veckan innan tävlingen som ligger utanför dessa block. Du som funktionär kommer att ha kontakt med den som är ansvarig för arbetsgruppen du arbetar i. 

Arbetet som vi måste genomföra för att få till en lyckad tävling är samma som tidigare år. Vi har också äran att få vara värd för Veteran SM i maraton i år, så vi måste vara extra på tårna i vårt arbete.

Du hjälper hjälper oss i tävlingsledningen oerhört mycket om du anmäler dig som funktionär redna nu i slutet av augusti eler början av september. Har du haft ett uppdrag tidigare år som du trivs med så försöker vi givetvis se till att du får det igen. Hör av dig till Elin på kansliet eller mig (Anders Bogelius) om du har frågor om funktionärsuppdragen.  

Här anmäler du dig till funktionärsuppdraget. Du som provtränar och vill hjälpa till som funktionär kan ta kontakt med kansliet så registrerar vi dig.    

 


Kategori: Artikel Inlagd 2021-08-15 15:01 av Anders Bogelius Uppdaterad 2021-10-16

Filtrera bland nyheterna

Kategori:
Skribent:
Månad:
År:
Ord i texten:
Välj sida: